Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Gefeliciteerd met jullie verloving. Over een tijdje is het zover en dan geven jullie elkaar het “JA” woord. Een dag die je wilt dat o.a. de boeken ingaat als magisch, liefdevol en speciaal. Met een waanzinnig “WAUW” effect. En precies hier kan ik jullie bij helpen. Samen met jullie spreek ik de wensen door en zorg ik ervoor dat jullie op de dag zelf geen omkijken hebben naar de bloemen. Ik ben heel benieuwd wat jullie wensen zijn. Laat mij het weten en dan maken we het samen mogelijk. Willen jullie eerst vragen stellen, kennismaken of iets anders? Stuur gerust een mail, appje of bel mij.

Totaal pakket

Verse & siàn bloemen

Op Maat

Verse & siàn bloemen

Duurzame keuze

Bijzonder

Creëer de allermooiste bruiloft van jullie dromen. Stel jullie eigen pakket samen of laat er een helemaal op maat maken. Een bloemenzee om het moment nog bijzonderder te maken.

Duurzaam

De perfecte combinatie van verse bloemen & Siàn bloemen. Duurzaam en ook nog een waanzinnig mooi. Altijd met vers groen. Onze Siàn bloemen blijven altijd mooi en verwelken niet.

Aflevering & ophalen

Wij brengen alles, zetten het netjes op de gewenste plek en halen het weer op. Van te voren spreken we alles af, zodat jullie er op de dag zelf er geen omkijken meer naar hebben.

Duurzame bloemist voor bruiloften en events

Cookies

Wij maken gebruik van cookies op onze website. Als je op onze website blijft, ga je automatisch akkoord met het gebruik hiervan. Bekijk het privacy statement voor meer informatie. Meer informatie