Endless Love

Roze (siàn)bloemenpakket

€ 1.650

incl. 21% BTW

*Excl. transportkosten €0,40 per km en eventuele andere parkeerkosten. **Alles is te huur m.u.v. het bruidsboeket en de corsage

Bloemenpakket

Stel jullie eigen pakket samen

Bij het aanvragen van een offerte kunnen jullie de keuzes aangeven. Willen jullie liever compleet op maat? Dat kan ook via het formulier. 

Duurzame keuze

Kies een bloemenpakket en stel deze zelf samen. (scroll naar beneden voor de opties, andere wensen kunnen ook worden aangegeven). Dit kan in de offerte aanvraag. Daarna stuur ik jullie een offerte en kunnen we in gesprek gaan om alles door te spreken en eventueel nog extra dingen aan te passen naar jullie wensen. Als jullie akkoord gaan met de offerte zorg ik ervoor dat we alles nog eens goed hebben doorgesproken zodat op de dag zelf alles goed geregeld is en jullie er geen omkijken meer naar hebben. Ik zorg ervoor dat alles netjes word gestyled en weer opgehaald. 

Met dit pakket krijgen jullie een zee aan bloemen. Mochten jullie net iets anders of extra’s willen? Laat het mij dan weten.

Willen jullie graag eerst even de Siàn bloemen zien? Dat kan, geef het aan in de offerte onder het kopje “vragen?” en dan kom ik vrijblijvend langs om een Siàn bloemstuk te laten zien.

Het bruidsboeket, de corsage, en de bloemen op tafel zijn verse bloemen inclusief vers groen. De bloemen op de backdrop, in het gangpad, op het welkomstbord en bij de audio gastenboek zijn Siàn bloemen met vers gipskruid en vers groen. Onze Siàn bloemen zijn van de hoogste kwaliteit kunstbloemen die zelfs echt aanvoelen. Een duurzame en verantwoorde keuze zonder dat iemand ziet dat het Siàn bloemen zijn. Onze Siàn bloemen staan symbool voor een gelukkig leven.

Om zo min mogelijk impact op het milieu te creëren zijn onze verse bloemen van het seizoen. Hierdoor kan het net iets afwijken van de afbeeldingen. Ik zorg er altijd voor dat er een mooie mix word gebruikt tussen grote en kleine bloemen zodat het er prachtig uitziet.

Tip! Verplaats de bloemen van de ceremonie naar het diner en het feest voor een extra bloemenzee effect.

Audio gastenboek
Het audio gastenboek is om dierbare en lieve berichten vast te leggen.  Doordat je de stem van die persoon/personen hoort maakt dit het nog specialer. De opname zal max 30 minuten zijn (op basis van 120 personen) waardoor het nog sneller is terug te luisteren dan het lezen van een gastenboek. Van te voren kunnen jullie een boodschap inspreken waarna er een piep volgt. Dan kunnen de mensen wat inspreken. Als ze de telefoon weer ophangen zal de opname stoppen en kan een andere weer wat inspreken na jullie boodschap en de piep. Dit wordt allemaal na elkaar afgespeeld (zonder jullie boodschap) als jullie de luisteropnames ontvangen. Het bijzondere is dat deze opnames vaak in de jaren steeds waardevoller worden. 

 • Bruidsboeket (+ Gepersonaliseerd gastendoekje om de bloemen te drogen)
 • 10 Corsage (Speciale voor de bruidegom)
 • Backdrop, drapeerstof + Bloemstuk(ken) met Siàn bloemen, vers gipskruid en vers groen
 • Bankje 
 • 8x Bloemstukken in het gangpad met Siàn bloemen, vers gipskruid en vers groen
 • 12x vaasjes met bloemen voor op tafel
 • Welkomstbord gepersonaliseerd (incl. standaard) met bloemstuk van Siàn bloemen, vers gipskruid en vers groen
 • Audiogastenboek met een bloemstuk van Siàn bloemen, vers gipskruid en versgroen. Jullie krijgen na afloop de usb met de opnames opgestuurd.
 • Op- en afbouwen

Alles is op huurbasis. Het bruidsboeket en de corsage mag gehouden worden.

Er is een mogelijkheid om extra dingen bij te boeken. Laat mij jullie wensen weten en dan kijken we samen naar de opties.

 •  
 • Katheder bloemstuk (siàn) €35,-

Dé perfecte combinatie tussen verse bloemen en Siàn bloemen

Bloemen zijn prachtig, maar het kweken hiervan heeft negatieve effecten op ons milieu. Om dat probleem op te lossen hebben wij de perfecte combinatie van verse bloemen en Siàn bloemen zonder dat jullie een compromis hoeven te nemen als het gaat om de bloemen. Lekker duurzaam, goed bezig! En het mooie is ook nog, je ziet geen verschil. Kijk maar eens hieronder. Wij werken altijd met vers groen en de hoogste kwaliteit kunstbloemen. Deze bloemen voelen zelfs echt door een speciale laag. Het bruidsboeket, de corsage en de bloemen op de tafel zijn verse bloemen. De bloemen op de backdrop en langs het gangpad zijn gemaakt van Siàn bloemen met vers gipskruid en vers groen.

Er zijn vele voordelen van Siàn bloemen tov van verse bloemen. Ze zijn duurzaam, verwelken niet, kunnen tegen elk weersomstandigheid en blijven altijd de gehele dag mooi.

Wat als wij dingen uit dit pakket niet niet hoeven?
Dat kan natuurlijk. In dat geval zorg ik ervoor dat datgene er wordt uitgehaald. 

Wanneer moeten wij betalen?
Wij vragen 30% reserveringskosten. Dit is tevens het borg bedrag. Een week voor de bruiloft vragen wij het gehele bedrag van het pakket over te maken. De borg krijgen jullie binnen een week weer terug als alles weer netjes terug is. 

Hoe werkt het audio gastenboek?
Het audio gastenboek is om dierbare en lieve berichten vast te leggen. Doordat je de stem van die persoon hoort maakt dit het nog specialer. De opname zal max 30 minuten zijn (op basis van 120 personen) waardoor het nog sneller is terug te luisteren dan het lezen van een gastenboek. Van de voren kunnen jullie een boodschap inspreken waarna er een piep volgt. Dan kunnen de mensen wat inspreken. Als ze de telefoon weer ophangen zal de opname stoppen en kan een andere weer wat inspreken na jullie boodschap en de piep. Dit wordt allemaal na elkaar afgespeeld (zonder jullie boodschap) als jullie de luisteropnames ontvangen. 

Klik hier voor nog meer FAQ >FAQ<

Klik op de foto's om ze te vergroten

Bloemenpakket

Stel zelf jullie pakket samen in 5 stappen

Stap 1

Kies een backdrop

Keuze uit een van onze backdrops & drapeerstof. Onze backdrops zijn in goud en wit beschikbaar. Hebben jullie een eigen backdrop? Dat is ook goed, dan zetten wij daar de bloemstukken op.

Backdrop

Rond

Inclusief drapeerstof (roze of wit)

Backdrop

Hexagon

Inclusief drapeerstof (roze of wit)

Backdrop

Pilaren

Zonder drapeerstof

Stap 2

Kies de bloemstuk(ken)

Zowel op de ronde als op de hexagon backdrop kunnen jullie kiezen uit 2 opties. De pilaren bevatten 5 kleine bloemstukken. Zie Oranje-Geel voor die optie (foto).

Backdrop

2 bloemstukken

Mogelijk op rond & hexagon

Backdrop

1 groot bloemstuk

Mogelijk op rond & hexagon

Backdrop

5 kleine bloemstukken

Mogelijk op de pilaren

Stap 3

Kies een bankje

Keuze uit het groene bankje of het rieten bankje met kussens.

Bankje

Groen

Zonder kussens

Bankje

Riet 1

Kussens met een roze

Bankje

Riet 2

Kussens wit/crème

Stap 4

Kies het bruidsboeket

De bruidsboeketten zijn gemaakt van verse bloemen. Daarbij krijgen jullie er een gepersonaliseerd handdoekje bij om de bloemstelen van het bruidsboeket en de corsage te drogen. Zo wordt er voorkomen dat er druppels op jullie bruidskleding komen. 

Bruidsboeket

Frivool

Bruidsboeket

Traditioneel

Bruidsboeket

Veldboeket

Stap 5

Kies de tafelvaasjes

Gaan jullie of een mix in vorm voor vaasjes of voor strak? Ook is er keuze uit Ikebana. Laat mij jullie stijl weten en ik zoek er de juiste vaasjes bij.

Tafelvaasjes

Mix

Tafelvaasjes

Strak

Tafelvaasjes

Ikebana

Duurzame bloemist voor bruiloften en events

Offerte aanvraag

Mochten jullie ergens meer uitleg in nodig hebben, of graag iets ander willen laat het mij gerust weten. Binnen een week zullen jullie een offerte ontvangen.

Gesprek inplannen

Cookies

Wij maken gebruik van cookies op onze website. Als je op onze website blijft, ga je automatisch akkoord met het gebruik hiervan. Bekijk het privacy statement voor meer informatie. Meer informatie