Op Maat

(siàn)bloemen

€ 1.950

vanaf

Bloemenpakket

Jullie bloemen wensen gerealiseerd

Vraag een gratis gesprek aan en dan bespreken we samen jullie wensen. Wij kunnen vrijwel alles maken of regelen van een bloemenboog tot een bloemenmuur. De foto’s hieronder zijn slechts een kleine impressie van de dingen die wij maken.

Tijdens het gesprek gaan we samen kijken jaar al jullie wensen en hoe we die kunnen realiseren (kleuren, stijl, enz.). Nadat we alles goed hebben door besproken maak ik een offerte op. Hier kunnen jullie dan even rustig over nadenken. Als jullie akkoord gaan met de offerte vraag ik 30% aanbetaling. De overige 70% moet uiterlijk een week voor de bruiloft worden betaald. Een paar weken van de voren spreek ik nog wat dingen met jullie door zodat alles tot in de puntjes goed zal worden geregeld. 

Op de dag zelf zorg ik ervoor dat alle bloemen en bijhorende accessoires mooi gestyled zijn. Na afloop of de volgende dag (in overleg) word alles weer netjes opgehaald. Jullie hebben hier dus geen omkijken meer naar. 

 

Dé perfecte combinatie tussen verse bloemen en Siàn bloemen

Bloemen zijn prachtig, maar het kweken hiervan heeft negatieve effecten op ons milieu. Om dat probleem op te lossen hebben wij de perfecte combinatie van verse bloemen en Siàn bloemen zonder dat jullie een compromis hoeven te nemen als het gaat om de bloemen. Lekker duurzaam, goed bezig! En het mooie is ook nog, je ziet geen verschil. Kijk maar eens hieronder. Wij werken altijd met vers groen en de hoogste kwaliteit kunstbloemen. Deze bloemen voelen zelfs echt door een speciale laag. Het bruidsboeket, de corsage en de bloemen op de tafel zijn verse bloemen. De bloemen op de backdrop en langs het gangpad zijn gemaakt van Siàn bloemen met vers groen.

Wat als wij dingen willen wijzigen?
Dat kan. Geef dit dan uiterlijk een week van de voren aan. Zijn er kleine wijzigingen dan kan dat zelfs nog een aantal dagen van te voren. Als er al dingen zijn die ik heb moeten bestellen en wat niet meer geannuleerd kan worden, dan kan dat niet meer worden gewijzigd. Wel kunnen we kijken naar een oplossing.

Hoe werkt de audio gastenboek?
De audio gasten boek is om dierbare en lieve berichten vast te leggen. Doordat je de stem van die persoon hoort maakt dit het nog specialer. De opname zal max 30 minuten zijn (op basis van 120 personen) waardoor het nog sneller is terug te luisteren dan het lezen van een gastenboek. Van de voren kunnen jullie een boodschap inspreken waarna er een piep volgt. Dan kunnen de mensen wat inspreken. Als ze de telefoon weer ophangen zal de opname stoppen en kan een andere weer wat inspreken na jullie boodschap en de piep. Dit wordt allemaal na elkaar afgespeeld (zonder jullie boodschap) als jullie de luisteropnames ontvangen. 

Klik hier voor nog meer FAQ >FAQ<

Inspiratie

Hier wat inspiratie. Laat mij weten hoe jullie droombruiloft eruit ziet en dan gaan we samen kijken hoe we dat kunnen realiseren. Is dat totaal anders dan hieronder? Geen probleem, we kunnen vrijwel alles realiseren.

Duurzame bloemist voor bruiloften en events

Gesprek inplannen

Cookies

Wij maken gebruik van cookies op onze website. Als je op onze website blijft, ga je automatisch akkoord met het gebruik hiervan. Bekijk het privacy statement voor meer informatie. Meer informatie