Huur

Bloemen

Bloemen huren voor een evenement? Jazeker! Wij houden van duurzaam en van bloemen. Daarom hebben wij dé perfecte combinatie bedacht. Siàn bloemen (echt iets anders dan de normale kunstbloemen) met vers groen. En iets voor op tafel? Daar kunnen verse bloemen komen te staan. Laat ons de wensen weten. Van een bloemenpilaren, alleen bloemenvaasjes op de tafel of een totaal concept, alles is mogelijk.

Vanaf €250

Huur een

Audio gastenboek

Of het nu voor een privé feest is of voor op een beurs, het audio gastenboek is een leuke en originele toevoeging voor ieder event.

Hoe werkt het? Van te voren kan er een boodschap worden ingesproken die iedereen hoort, die de telefoon opneemt. Daarna volgt een piep en dan kunnen mensen wat inspreken. Als ze de telefoon weer ophangen zal de opname stoppen en kan een andere weer wat inspreken na de boodschap en de piep. Dit wordt allemaal na elkaar afgespeeld (zonder de boodschap) als de luisteropnames op een usb staan. 

€ 375,-*

Incl. 21% BTW

*Excl. transportkosten €0,40 per km en eventuele andere parkeerkosten. 

@fotozoet

Duurzame bloemist voor bruiloften en events

Huur een

Entree pakket

Zorg voor een waanzinnig entree met onze mooie bloemen pilaren. Duurzaam en mooi. Wij werken Siàn bloemen (zie onderaan de pagina) in combinatie met vers groen. Extra bloemen(vaasjes) voor binnen bijboeken? Dan kan. 

Inhoud
– 2 Bloemen pilaren (kleurpalet naar keuze)
– Witte loper (keuze uit: 1 of 2 meter breed)
– 6 afzetpaaltjes met wit koord
– 4 bloemstukken gangpad

Wij zetten het neer en halen het weer op, op de gewenste tijd (in overleg).

€ 1.350*

Incl. 21% BTW

(€1.115,70 Excl. 21% BTW)

*Excl. transportkosten €0,40 per km en eventuele andere parkeerkosten. Prijs is voor 1 dag huren.

perfecte combinatie tussen verse bloemen en Siàn bloemen

Bloemen zijn prachtig, maar het kweken hiervan heeft negatieve effecten op ons milieu. Om dat probleem op te lossen hebben wij de perfecte combinatie van verse bloemen en Siàn bloemen zonder dat jullie een compromis hoeven te nemen als het gaat om de bloemen. Lekker duurzaam, goed bezig! En het mooie is ook nog, je ziet geen verschil. Kijk maar eens hieronder. Wij werken altijd met vers groen en de hoogste kwaliteit kunstbloemen. Deze bloemen voelen zelfs echt door een speciale laag. Het bruidsboeket, de corsage en de bloemen op de tafel zijn verse bloemen. De bloemen op de backdrop en langs het gangpad zijn gemaakt van Siàn bloemen met vers groen.

Verse witte roos

Onze Siàn roos

Bijzonder

Geef een wauw-effect aan je event door onze prachtige bloemstukken en/of onze bijzondere audio gastenboek. Wij denken graag mee om jou/jullie event speciaal te maken.

Duurzaam

De perfecte combinatie van verse bloemen & Siàn bloemen. Duurzaam en ook nog een waanzinnig mooi. Altijd met vers groen. Onze Siàn bloemen blijven altijd mooi en verwelken niet.

Aflevering & ophalen

Wij brengen alles, zetten het netjes op de gewenste plek en halen het weer op. Van te voren spreken we alles af, zodat jullie er op de dag zelf er geen omkijken meer naar hebben.

Bloemen voor events

Offerte aanvragen

Audio gastenboek huren

Offerte aanvragen

Entree pakket huren

Offerte aanvragen

Cookies

Wij maken gebruik van cookies op onze website. Als je op onze website blijft, ga je automatisch akkoord met het gebruik hiervan. Bekijk het privacy statement voor meer informatie. Meer informatie