Contact

Hebben jullie vragen? Ik help jullie graag verder. Buiten deze tijden ben ik alleen bereikbaar voor noodgevallen of als het jullie bruiloftsdag of evenement is. Ik beantwoord jullie zo snel mogelijk.

Bereikbaar tussen:
ma-vr: 9:00-18:00

E-mail: info@la-gradh.com
Tel nr:06-13670808

Of stuur een bericht via Whatsapp

FAQ

Veel gestelde vragen

Dit verschilt per event.

Het audiogastenboek is bijvoorbeeld ook los te huren voor €375,- excl. transportkosten van €0,40 per km.

Ja, wij doen ook opdrachten in het buitenland. 

Zeker! Ik kan elke stijl die jullie willen. Staat jullie stijl of kleurenpallet niet bij de opties, dan kunnen jullie kiezen voor “op maat”. vertel mij jullie wensen en dan maken we het samen mogelijk.

Nee, Ook voor andere opties sta ik open. Neem contact met mij op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ja, wij vragen een borg bedrag. Dit is afhankelijk van het aantal bloemen dat jullie willen huren. Voor de totaal pakketten (bruiloften) vragen wij €150 borg.

Als alles na ophalen goed is, storten wij binnen 2 weken het borg bedrag weer terug op jullie rekening.

 

De standaard verhuur periode is een dag. Wij halen en brengen het. Mocht het beter uitkomen als het een dag eerder wordt gebracht, dan kan dat in overleg. Dit geldt ook voor het ophalen.

Ja, Wij vragen €0,40 per km*. En eventuele parkeerkosten indien die er zijn.

*Met uitzondering van de waddeneilanden. Hier vragen wij ivm de boot meer kosten in rekening.

Ja, die maken wij ook. Mijn voorkeur gaat uit naar bruidsboeketten en corsage met verse bloemen. Willen jullie toch gaan voor Siàn bloemen dan kan ik dat voor jullie regelen.

Evenementen:
Voor evenementen vragen wij uiterlijk een week voor het evenement 100% van het bedrag + de borg te hebben betaald.

Bruiloften:
Wij vragen voor de reservering 30% van het verhuur bedrag bij bruiloften. Uiterlijk een week voor het evenement dient de overige 70% + de borg te worden betaald. Voor opdrachten op maat verschilt het per opdracht.

Iets kapot gegaan of is er iets beschadigd? Dat is jammer, maar dat kan natuurlijk altijd gebeuren. In dat geval zullen wij datgene in rekening brengen.

De hoogte van deze annuleringskosten is afhankelijk van de opzegtermijn en wordt berekend volgens de volgens de volgende staffel, opgedeeld in 3 verschillende categorieën:
 

Standaard pakketten (hier staan de prijzen van op de website):

Bij opzegging tot 4 weken voor de levering: 10% van de huursom.
Bij opzegging minder dan 2 weken voor de levering: 50% van de huursom.
 
 

Op maat gemaakte pakketten (prijzen variëren afhankelijk van de eisen van de Huurder):

Bij opzegging tot 4 weken voor de levering: 50% van de huursom.
Bij opzegging minder dan 2 weken voor de levering: 100% van de huursom.

Zeker! Ik heb vele samenwerkingen met bruiloft locaties. Daarnaast zijn vrijwel alle locaties in Nederland een optie.

Reviews

Lieve & eerlijke woorden van mijn klanten

Pieter & Lilly
Lees verder
Eva heeft voor ons de bloemen op onze bruiloft geregeld en wat was het mooi! De kunstbloemen zie je gewoon echt niet. De bloemen maakten onze bruiloft nog mooier. Dank je wel Eva!
Bart & Iris
Lees verder
Aankomende zomer gaat Eva voor onze bruiloft de bloemen verzorgen. Wij vinden het nu al fijn hoe ze meedenkt en het vriendelijke contact. Geen zorgen meer, omdat we weten dat alles voor de bloemen geregeld gaat worden.
Jacques
Lees verder
Wij wilden graag voor ons 60 jarig huwelijk bloemen hebben. Het was prachtig en wij waren er erg blij mee. Zeker een aanrader.
Vorige
Volgende

Bijzonder

Creëer de allermooiste bruiloft van jullie dromen. Stel jullie eigen pakket samen of laat er een helemaal op maat maken. Een bloemenzee om het moment nog bijzonderder te maken.

Duurzaam

De perfecte combinatie van verse bloemen & Siàn bloemen. Duurzaam en ook nog een waanzinnig mooi. Altijd met vers groen. Onze Siàn bloemen blijven altijd mooi en verwelken niet.

Aflevering & ophalen

Wij brengen alles, zetten het netjes op de gewenste plek en halen het weer op. Van te voren spreken we alles af, zodat jullie er op de dag zelf er geen omkijken meer naar hebben.

Duurzame bloemist voor bruiloften en events

Contact

Cookies

Wij maken gebruik van cookies op onze website. Als je op onze website blijft, ga je automatisch akkoord met het gebruik hiervan. Bekijk het privacy statement voor meer informatie. Meer informatie